11/30/2008

Εγκλημα στην Λιβαδειά

Γαμώ το κινήγι σας παλιομαλάκες κυνηγοί.

Μόλις πριν από λίγες ώρες ένα παιδί, 18 χρόνων, σκότωσε με την καραμπίνα την μητέρα του.

Ο σκατοκέφαλος πατέρας του είχε γεμάτη την καραμπίνα μέσα στο σπίτι. Τι την έχεις γεμάτη την καραμπίνα βρε ΜΑΛΑΚΑ μέσα στο σπίτι; Μήπως περάσει καμιά τσίχλα μέσα στο σαλόνι σου.

ΑΛΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΧΟΜΠΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΚΟΨΤΕ ΤΟ

Είστε επικίνδυνοι πρώτα για την οικογένεια σας και μετά για τους γείτονες. Τα λόγια είναι περιττά. Τι να πεις; Για το σοκ που θα έχει πάθει το παιδί που βλέπει την σκοτωμένη μάνα του; Για τον μαλάκα πατέρα;

Η άτυχη μάνα πυροβολήθηκε εξ επαφής από την καραμπίνα που, λένε ότι καθάριζε, κράταγε ο γιος της. Ήταν στον χώρο της κουζίνας όπου μαγείρευε και την βρήκαν τα σκάγια στο κεφάλι της. Ο γιος κρατούταν σε κατάσταση σοκ στα κρατητήρια της αστυνομίας και ο πατέρας με υψηλή πίεση νοσηλευόταν στον νοσοκομείο Λιβαδειάς νωρίς το απόγευμα.

Και έχω και έναν μαλάκα γείτονα που έχει την καραμπίνα έτοιμη και ρίχνει κάθε φορά που βάζει ο Ολυμπιακός γκολ. Πραγματικά σας λέω, ρίχνει αμέσως με το που πει. Που την έχει ο σκατομαλάκας; Δίπλα στην τηλεόραση;

Η δολοφονία είναι γεγονός. Αν τα πράγματα δεν έγιναν έτσι η ουσία δεν αλλάζει.

ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κι επαυξάνω μακριά τα όπλα απ΄ όλους τους ανεύθυνους (αυτοί που τους δίνουν τις άδειες φταίνε – να τους ελέγχουν ψυχολόγοι και ψυχίατροι πρώτα).

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω αλλα θα διορθώσω...Οχι κ δημοτικου παιδι 20 χρονων...Μην τα ισοπεδωνουμαι κ ολα...Ειναι ενηλικας κ ο ιδιος και θα πρεπει να τιμωρηθει οπως του αρμοζει..

Trofonios είπε...

Με συγχωρήτε αλλά όταν το έμαθα μου είπαν για τον άλλον της γιο τον μικρότερο. Αργότερα έμαθα όλη την αλήθεια και θα την διορθώσω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝ/ΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έγινε ήταν φοβερό και οπωσδήποτε χρειάζεται μεγάλη προσοχή με τα όπλα. Ο πατέρας, όμως, δεν έβαλε έτσι ελαφρά την καρδία το όπλο μέσα στο σπίτι. Είχε κάνει την κίνηση να το αδειάσει και τις είχε βγάλει τις σφαίρες...δυστυχώς εκτός από τη μοιραία που του ξέφυγε και είχε μείνει στη θαλάμη..οπότε καμιά σχέση με το γείτονά σου.... Είναι πολύ εύκολο να βρίζουμε, αλλά σκεφτείτε κ αυτήν την οικογένεια...αυτό το παιδί...και το μικρότερο γιο....και τον πατέρα... Ευθύνες υπάρχουν...και θα αποδοθούν... αλλά τίποτα δεν έγινε επίτηδες... η ηλίθια κακιά στιγμή μόνο υπήρξε...ο Θεός ας αναπάυσει την ψυχή της...και κουράγιο στην οικογένεια...

Μαρία είπε...

θα συμφωνησω ότι στην εποχή μας πρεπει να καταργηθεί το κυνηγι. δεν υπαρχει κανενας λόγος να υφισταται. Τα όπλα και το "χομπι" των κυνηγων έχουν προκαλεσει πολλα δυστυχηματα. Επειδη γνωριζω κυνηγους που επιμενουν ότι αγαπουν τη φυση εχω να τους συστησω να την αγαπήσουν και χωρίς οπλα στα χερια τους.