11/12/2008

Μπαμπά πως γεννιούνται τα παιδιά;


Μπαμπά πως γεννιούνται τα παιδιά; Μπαμπά τι είναι gay; Μπαμπά τι είναι σεξ;

Μην μου πείτε ότι δεν σας έχουν ρωτήσει στην ηλικία των 4-6 χρονών; Το θέμα δεν είναι αν είναι σωστό να ρωτάνε τα παιδιά "τέτοια πράγματα" αλλά τι απάντηση δίνουμε εμείς οι γονείς.
Επιτέλους τα πράγματα είναι ευχάριστα και από του χρόνου θα γίνεται μάθημα στο δημοτικό γύρω από την σεξουαλική δραστηριότητα του ανθρώπου. Και επιτέλους τα παιδιά θα μάθουν ότι δεν είναι κάτι απαγορευμένο να συζητάς τέτοια πράγματα όπως προστάζει η ορθόδοξη εκκλησία μας αλλά κάτι φυσιολογικό και μια ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού.
Με άλλα λόγια δεν λείπει η σωστή πληροφόρηση πάνω στο θέμα αλλά γενικός η πληροφόρηση. Τα παιδιά, όπως άλλωστε και εμείς κάποτε, τα μαθαίναμε από ποιο προχωρημένα παιδιά που και αυτά τα μάθαιναν από άλλα ποιο προχωρημένα. Και επειδή δεν ήταν σε σωστή βάση διατυπωμένα η φαντασία μας οργίαζε. Παρόλο που κάτι ξέραμε στην ουσία δεν γνωρίζαμε τίποτα.
Από μεριά μου έχω να πω ένα μπράβο στο υπουργείο Παιδείας για την κίνηση αυτή. Ακούτε Ιερείς; Δεν είναι αμαρτία να γνωρίζει κανείς το σώμα του και να μάθει να το ελέγχει. Άλλωστε οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί και αν ακόμα σας άκουγε ο σύγχρονος Έλληνας ότι το σώμα μας είναι αμαρτωλό όταν καυλώνει τότε θα είμαστε όλοι μοναχοί. ΤΕΛΟΣ ο σκοταδισμός.

Πάρτε ένα δείγμα από τα βιβλία που θα διδάσκονται από του χρόνου τα παιδιά του δημοτικού. Βιβλία που έχει επιμεληθεί ο κ. Ασκητής.

«Όταν ένας άντρας και μια γυναίκα αγαπιούνται πολύ και θέλουν να κάνουν ένα παιδί, σμίγουν, ενώνονται και το σπερματοζωάριο από τους όρχεις του μπαμπά συναντάει το ωάριο από τις ωοθήκες της μαμάς.

Από τη συνάντηση αυτή θα σχηματιστεί το έμβρυο, όπως ονομάζεται το μωράκι που μεγαλώνει στη μήτρα της μαμάς.

Το έμβρυο φωλιάζει στη μήτρα της μαμάς και για 9 μήνες παίρνει τροφή από τη μαμά.

Στους τρεις πρώτους μήνες άρχισε η καρδούλα σας να χτυπάει...

Όταν πέρασαν οι εννιά μήνες, είχατε μεγαλώσει αρκετά, ώστε να μπορείτε να ζήσετε μόνοι σας. Πήγαμε λοιπόν στο μαιευτήριο, όπου με τη βοήθεια του γιατρού γεννηθήκατε...»

Πριν από 2 χρόνια περίπου είχα βρει κάποιες φωτογραφίες από αντίστοιχο βιβλίο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Γερμανίας. Τώρα έρχεται και στην Ελλάδα. Με απλές αλλά άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες μαθαίνουν τα παιδιά την σεξουαλικότητα του ανθρώπου.

Μπαμπά ξέρω πως γίνονται τα παιδιά;

Προσοχή μην κοκκινίσετε με αυτά που θα σας πουν!

Για το θέμα έγραψαν στο ΕΘΝΟΣ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: