11/17/2008

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ vs ANIKANOI

Φωτογραφία από την επέτειο του πολυτεχνείου στις 17-11-1975. Δύο χρόνια μόλις από τα δραματικά αυτά γεγονότα.
Tην σημαία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κρατούν ο Πρόεδρος τηςΕΦΕΕ, Στ. Τζουμάκας, (ΠΑΣΟΚ) ο Αντιπρόεδρος Γ. Σταματάκης, (ΚΚΕ), οΓεν. Γραμματέας Χρ. Λαζαρίδης, (ΚΚΕ εσ.) και ο Πρόεδρος της τότε ΕΣΕΕ.
Στην πίσω σειρά, το Συντονιστικό των Νεολαιίστικων Οργανώσεων με τους(από αριστερά προς τα δεξιά) : Κ. Σκανδαλίδη, Χρ. Λάζο, Αλ. Αλαβάνο, Κ.Λαλιώτη, Χρ. Παπουτσή, (στη δεύτερη σειρά), Ν. Γεωργίου, Δ. Πατριρακέα.Κ. Αμούντζια, Ν. Αναγνωστόπουλου και πολλούς άλλους που ακόμα και σήμερα κρατούν την "κουρελιασμένη" πλέον σημαία της χώρας μας. Αυτοί την πήραν και την κουβάλαγαν αλλά πήραν και σήκωσαν και την πολιτική τύχη της μετέπειτα Ελλάδας. Το αποτέλεσμα; Το βλέπουμε και το ζούμε σήμερα. Παρακμή χωρίς καμία ελπίδα σωτηρίας από αυτή.
Κύριοι του ΠΑΣΟΚ και κύριοι της προοδευτικής αριστεράς φτάνει ποια. Οι ίδιες φάτσες ακόμα και μετά από 35 χρόνια. Και αφού πέρασαν και κυβέρνησαν με τα γνωστά αποτελέσματα, πήγαν και σήμερα να παίξουν την παράσταση τους.
Πως τολμάτε; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Είστε υπεύθυνοι για τα σημερινά χάλια της Ελλάδος. Παραδώσατε έναν βόθρο στην νέα διακυβέρνηση της ΝΔ και αυτή αντί να πράξει όπως έταζε σχέδιο σωτηρίας μας βουλιάζει ακόμα περισσότερο. Ήταν βλέπετε οι καλύτεροι μαθητές σας και αυτοί.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

1 σχόλιο:

Μαρία είπε...

Καλημερα και από κοντα (!!!)
Πες τα τροφωνιε, μπορεί να σε ακουσουν.