1/25/2009

Blogspot τέλος. Καλή αρχή στο Wordpress

Από σήμερα αγαπητοί μου αναγνώστες σταματάω να αναρτώ κείμενα στο αγαπημένο μου Blogspot. Η αλλαγή αυτή έγινε καταρχάς για τον λόγο ότι τώρα πια μπορώ να ποστάρω μέσα από το κινητό μου. Μπορούσα βέβαια και μέσα από το blogspot αλλά στέλνοντας e-mail και όχι κατευθείαν. Υπάρχει βέβαια και δυνατότητα το e-mail αυτό να αναρτάται αμέσως αλλά καμιά φορά στέλνουν και spam οπότε καταλαβαίνεται τι γίνεται. Γεμίζει το blog από σπαμαρισμένα post που ενημερώνουν αμέσως Feed readers. Από την άλλη ο τρόπος που δημιουργείς post μέσα από το κινητό για το wordpress είναι πιο αμέσως. Για δείτε εδώ τι ακριβώς σας λέω.

Σήμερα πάλεψα με το θηρίο του wordpress. Μπορώ να πώ ότι απελπίστηκα γιατί δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω την έκδοση για το pc. Οπότε για αρχή καταλήγω στην web έκδοση. Το πάλεψα για την πρώτη μορφή γιατί θα μου έλυνε το πρόβλημα με το divshare. Στην web έκδοση δεν μπορώ να ανεβάσω τα αρχεία μαζί με τους players. Τέλος πάντων δεν το αφήνω έτσι και θα το ξαναπαλέψω το θέμα γιατί πράγματι το wordpress αξίζει. Αρκεί βέβαια να επενδύσεις πάνω του.
Θα το προσπαθήσω ρε παιδιά. Τι έχω να χάσω άλλωστε; Ίσα ίσα κερδισμένος βγαίνεις μιας και αποκτάς και μια παραπέρα οικειότητα με το διαδίκτυο.

Α! Ξέχασα.

5 σχόλια:

Μαρία είπε...

Καλημερα βρε Τροφωνιε. Σου αφιερωνω μια παροοιμία: Βραχος που κυλαει βρυα δεν πιανει...! Αντε καλες εξερευνησεις και να τα λέμε...

Trofonios είπε...

Πολύ καλή η παροιμία σου Μαρία, δεν την είχα ξανακούσει. Τα λέμε στο καινούριο μαγαζί μου.
Λίγη υπομονή βέβαια γιατί έχει άλλον τρόπο αυτό το wordpress. Θέλει πιο πολύ δουλειά μου φαίνεται.

Μαρία είπε...

χα χαχα!!! δεν την εχεις ακουσει γιατί δεν υπαρχει! η κανονική παροιμία είναι: πετρα που κυλαει δε χορταριαζει, αλλα εμενα μου καθεται καλυτερα με βραχο και βρύα....

Μαρία είπε...

Καλά τι έχει στο "παταρι" κρυμμενο και δε μας αφήνεις να το δούμε;;; ε;;;

Trofonios είπε...

Αμα σου πώ ότι έχω χάσει το κλειδί, θα με πιστέψεις;