12/07/2008

Οπλοκατοχή τώρα και στους Δήμους. Μια πρόταση τομή του ΛΑΟΣ

Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Ά. Γεωργιάδης χαρακτήρισε άτολμες κάποιες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την τάξη στο δημόσιο χώρο , την προστασία του περιβάλλοντος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και μίλησε για έλλειμμα γενναίων μέτρων.
Τι εννοούσε ο ποιητής;

Ορίστε και το Δελτίο τύπο από το γραφείο του Βουλευτή :

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Βουλευτής Β΄ Αθηνών κος Σπυρίδων - ΄Αδωνις Γεωργιάδης, ως εισηγητής του ΛΑ.Ο.Σ. στο υπό κατάθεση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την Δημοτική Αστυνομία, πρότεινε οι Δημοτικοί Αστυνομικοί να φέρουν αμυντικό οπλισμό, για να προστατεύεται η ζωή τους από τις πάσης φύσεως επιθέσεις. Και κατά δεύτερον, καταψήφισε όλες τις διατάξεις περί μεταναστών που συμπεριέλαβε ο κ. Π. Παυλόπουλος στο υπό κατάθεση Νομοσχέδιο, υποστηρίζοντας ότι καμία συζήτηση περί μεταναστών δεν μπορεί να γίνει, εάν προηγουμένως δεν καθορίσουμε πόσους μετανάστες χρειάζεται και πόσους χωράει η Ελλάδα. Δυστυχώς ο κ. Π. Παυλόπουλος, αν και του ζητήθηκε να γίνει δεκτή η πρόταση του κ. Α. Γεωργιάδη από την Ενωση Δημοτικών Αστυνομικών, αρνήθηκε υιοθετώντας την άποψη της Αριστεράς ότι δεν πρέπει να γίνει η Δημοτική Αστυνομία όργανο καταστολής"


Τι είναι αυτά ρε ΛΑΟΣ; Και μετά λέτε ότι δεν είστε φασίστες; Άκου εκεί οπλοκατοχή και η κουτσή Μαρία; Εδώ οπλοφορούν οι άχριστοι μπάτσοι, εσείς θ'έλετε να οπλοφορούν και οι υπόμπατσοι; Το πρόβλημα της κοινωνίας πάντως δεν λύνετε με οπλοκατοχή, αλλά με δημοκρατία. Αλλά που εσείς να καταλάβετε από τέτοια. Είναι ακαταλαβίστικα. Ή μάλλον καλύτερα μόνον μέχρι εκεί σας φτάνει το μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: