12/16/2008

Ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες #2


ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑ, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

Εκδόθηκε και η άλλη ξεφτίλα δικαστική απόφαση εις βάρος των μπάτσων. Και το λέω ΜΠΑΤΣΩΝ γιατί αυτοί δεν είναι και ούτε θα γίνουν ποτέ αστυφύλακες και αστυνόμοι. Και προς έκπληξη τους υπάρχουν τέτοιοι. Αν δεν γνώριζα προσωπικά 2-3 "ανθρώπους" αστυνόμους θα τους έπαιρνε όλους η μπάλα.

Ποινές πρόκληση για την κοινή γνώμη των κατοίκων αυτής της ρημαγμένης χώρας.
Ποινές ντροπής για τους συγγενείς του θύματος.
Ποινές ξεφτίλας για το θύμα.

Αλήθεια κύριοι δικαστές. Αν εγώ με μια παρέα σαπίζαμε στο ξύλο έναν από εσάς, και αφού έχουμε έντιμο βίο μέχρι στιγμής, τέτοιες ποινές θα μου βάζατε; Ε; ΕΕ; ΕΕΕ;
Δεν χρειάζεται να απαντήσετε γιατί απαντάτε κάθε μέρα στον κάθε φουκαρά που δικάζετε. Θα είχα σαπίσει στην φυλακή. Αυτά τα μουνιά γιατί τα αφήνετε έξω και δεν θα κάνουν ούτε μια μέρα φυλακή. Όχι μόνο οι ποινές είναι τόσο μικρές και γελοίες, αλλά είναι και εξαγοράσιμες.

Και αφού τελείωσα με εσάς και αφού σας αφήνω στην ξεφτίλα σας, αρχίζω με τα Ηλ. ΜΜΕ.

ΣΚΑΙ : Ένοχοι οι αστυνομικοί για τη "ζαρντινιέρα"
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Καταδικάστηκαν οι αστυνομικοί για την υπόθεση της «ζαρντινιέρας»

Διαβάστε πως ακριβώς εκθέτουν το θέμα. Ούτε ένα σχόλιο για τις χαριστικές ποινές που τους επιβλήθηκαν. Μπράβο που θέλετε να μας το παίξετε και αμερόληπτοι. Για άλλα πράγματα γιατί κάνετε κρίσεις και όχι για τις ποινές; Δεν σχολιάζετε ποινές δικαστηρίων ε; Κάτι καταδικαστικές αποφάσεις που είναι κατά εσάς όμως τις κρίνετε για να πάμε με το μέρος σας ε; Ξεφτίλες ιδιοκτήτες ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: