1/25/2009

Blogspot τέλος. Καλή αρχή στο Wordpress

Από σήμερα αγαπητοί μου αναγνώστες σταματάω να αναρτώ κείμενα στο αγαπημένο μου Blogspot. Η αλλαγή αυτή έγινε καταρχάς για τον λόγο ότι τώρα πια μπορώ να ποστάρω μέσα από το κινητό μου. Μπορούσα βέβαια και μέσα από το blogspot αλλά στέλνοντας e-mail και όχι κατευθείαν. Υπάρχει βέβαια και δυνατότητα το e-mail αυτό να αναρτάται αμέσως αλλά καμιά φορά στέλνουν και spam οπότε καταλαβαίνεται τι γίνεται. Γεμίζει το blog από σπαμαρισμένα post που ενημερώνουν αμέσως Feed readers. Από την άλλη ο τρόπος που δημιουργείς post μέσα από το κινητό για το wordpress είναι πιο αμέσως. Για δείτε εδώ τι ακριβώς σας λέω.

Σήμερα πάλεψα με το θηρίο του wordpress. Μπορώ να πώ ότι απελπίστηκα γιατί δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω την έκδοση για το pc. Οπότε για αρχή καταλήγω στην web έκδοση. Το πάλεψα για την πρώτη μορφή γιατί θα μου έλυνε το πρόβλημα με το divshare. Στην web έκδοση δεν μπορώ να ανεβάσω τα αρχεία μαζί με τους players. Τέλος πάντων δεν το αφήνω έτσι και θα το ξαναπαλέψω το θέμα γιατί πράγματι το wordpress αξίζει. Αρκεί βέβαια να επενδύσεις πάνω του.
Θα το προσπαθήσω ρε παιδιά. Τι έχω να χάσω άλλωστε; Ίσα ίσα κερδισμένος βγαίνεις μιας και αποκτάς και μια παραπέρα οικειότητα με το διαδίκτυο.

Α! Ξέχασα.

1/21/2009

Ψηφιακό Μουσείο ΔΑΥΛΟΣ


Επιτέλους. Το περιοδικό ΔΑΥΛΟΣ άνοιξε το ψηφιακό του μουσείο.
Όσοι δεν το γνώρισαν ποτέ το περιοδικό αυτό, όσοι ντρέπονταν να το ανοίξουν, όσοι δεν ήθελαν καν να το αγοράσουν έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν τώρα ψηφιακά και μέσα από την μοναξιά του χρήστη του Η/Υ το πλούσια αυτό υλικό που πιστέψτε με πολλές φορές ανοίγει μάτια και μυαλά.
Δεν είμαι φανατικός του περιοδικού, αλλά τα μισά από αυτά που έγραφε, και μάλιστα με αποδείξεις, να ήταν σωστά τότε κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Ναρκωμένοι με λιβάνια και φυλλάδες δεν μορφωνόμαστε. Για εμένα ο ΔΑΥΛΟΣ (έχω ανοίξει μόνο 30 τεύχη περίπου) αποτέλεσε εφαλτήριο για να ανοίξω και ιστορικά, θρησκευτικά, πολιτικά και επιστημονικά βιβλία και για να διασταυρώσω πολλές φορές αυτά τα διαφορετικά που διάβαζα από το περιοδικό αλλά και για να αρχίσω ένα ταξίδι στην γνώση που δεν είχα ανακαλύψει 30 χρόνια τώρα. Με ρωτάτε αν πήγα σχολείο. Πήγα, αλλά βγήκα ντουβάρι, όπως το 95% των Ελλήνων που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία του σήμερα.

1/19/2009

Να λες ψέμματα ξέρεις. Να μας πείσεις όμως;



Τελικά είσαι πολύ μικρός και άπειρος να γίνεις πρωθυπουργός με βλέψεις ηγέτη.

Ότι και να πεις εσύ τώρα, δεν καλύπτουν αυτά που μας λένε οι Αμερικάνοι χρόνια τώρα. Και αν δεν ενημερώνεσαι δεν σου φταίμε εμείς.

Διαβάστε στο παρακάτω στρατιωτικό περιοδικό των Αμερικάνων για το τι εστί Αστακός (για download εδώ) :

Είστε έτοιμοι για εκλογές;

Και επειδή όπως καταλάβατε έχουν αρχίσει και μάλιστα με άγριες διαθέσεις όλοι τους και βγαίνουν ολημερίς και ολονυχτίς στα χαζοκούτια προσέξτε.

1/18/2009

Μπράβο ΚΥΡΙΕ Δουλγέρη

Αίτηση για επανεξέταση πειθαρχικών ποινών σε αστυνομικούς

Την αναίρεση της απόφασης του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ., που επέβαλε ποινές τετράμηνης και εξάμηνης αργίας, σε δύο αστυνομικούς που εμπλέκονται σε περιστατικό που σημειώθηκε το Μάιο του 2008 στη Σίνδο και κατέληξε στη δολοφονία οδηγού του ΟΑΣΘ από τοξικομανή, ζητά ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Γιώργος Δουλγέρης.

Ο κ. Δουλγέρης, ζήτησε τη σύγκληση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, καθώς θεωρεί επιεικείς τις ποινές που επιβλήθηκαν στους δύο αστυνομικούς, ενώ ζητά να επανεξεταστεί ο ρόλος και ακόμη δύο στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που εμπλέκονταν στο συμβάν.

Κατά το περιστατικό, που σημειώθηκε στις 3 Μαΐου, οι δύο αρχιφύλακες της ΕΛ.ΑΣ., μέλη περιπολικού, μετέφεραν 33χρονο τοξικομανή, ο οποίος αφού άρπαξε το περίστροφο ενός εκ των αστυνομικών, δραπέτευσε από το όχημα, τράπηκε σε φυγή με άλλο περιπολικό, για να επιβιβαστεί σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον 59χρονο οδηγό του, προτού τελικά συλληφθεί.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ



Ένα μεγάλο συγχαρητήρια στον

ΚΥΡΙΟ Γιώργο Δουλγέρη.

1/17/2009

Συλλαλητήριο και χαβαλές


"Μέλη πολιτικών οργανώσεων και κινήσεων, πραγματοποίησαν το απόγευμα ειρηνικό πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Λάρισα, ζητώντας την κατάργηση του αντιτρομοκρατικού νόμου, με βάση τον οποίο παραπέμπονται οι συλληφθέντες στις διαδηλώσεις της Λάρισας που ακολούθησαν την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο.

Οι διαδηλωτές ζήτησαν επίσης να αποσυρθούν οι κατηγορίες και να αφεθούν ελεύθεροι οι 4 προφυλακιστέοι από τους 25 συνολικά συλληφθέντες.

Παράλληλα, ξεχωριστό συλλαλητήριο και πορεία στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές που συγκεντρώθηκαν στη Λάρισα από πολλές πόλεις, υπό την επίβλεψη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Οι διαδηλωτές, κατά τη διάρκεια της πορείας τους προκάλεσαν υλικές ζημιές σε κάμερες τραπεζών ενώ έγραψαν συνθήματα, σε τοίχους, ιερούς ναούς και σούπερ μάρκετ. Μετά από αυτό η κατάσταση ηρέμησε, χωρίς όμως να έχουν ακόμα αποχωρήσουν οι συγκεντρωμένοι.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ"


Πριν τις γιορτές είχα πάει για δουλειές στην Λάρισα. Κάτι οι δουλειές , κάτι η αμέλεια, δεν έγραψα τις εντυπώσεις μου από την μεγαλούπολη αυτή της Θεσσαλίας. Ως αναφορά το συλλαλητήριο αυτό έχω να κάνω κάποιες κρίσεις. Συνάντησα τότε στην Κεντρική πλατεία κάποια πρωτοβουλία υπογραφών. Από εκεί είναι και η παρακάτω φωτογραφία.



Θα ήθελα να πω ότι μην πέφτουμε αμέσως με τα μούτρα και να ζητάμε την απελευθέρωση των συλληφθέντων. Και αυτό γιατί αυτά τα παιδιά μπορεί πράγματι να προκάλεσαν ποινικά αδικήματα. Ως αναφορά όμως την διαμαρτυρία μας για τον απαράδεκτο αυτό νόμο φυσικά και πρέπει να εναντιωθούμε. Όποιος εναντιώνεται δεν είναι παράλληλα και τρομοκράτης. Όλα βαπτίζονται τρομοκρατία έτσι αδιάκριτα. Η λέξη του αιώνα μας έχει καταντήσει, ασελγόντας όμως στο νόημα της.

Ορίστε πως ήταν η πόλη στο τέλος του 2008. Δεν γνωρίζω σήμερα. Γίνετε ακόμα αυτή η γαβαλέδικη και γελοία κατάληψη του πανεπιστημίου στην πλατεία ταχυδρομείου; 3 15χρονοι μόνο έξω από την πόρτα και 1 κρεμασμένος από το παράθυρο κράταγαν κλειστό το Πανεπιστήμιο. Κατάντια.



Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα!

1/16/2009

Είναι θέμα απόστασης

Άμα δείτε τις παρακάτω εικόνες από τη θέση του υπολογιστή σας,ο κ.Θυμωμένος είναι στα αριστερά και η κ.Ήρεμη στα δεξιά.

Σηκωθείτε από τη θέση σας και κάντε πίσω γύρω στα 5 βήματα(σχετικά μεγάλα) και δείτε!!Αλλάζουν μεριές!!

Νομίζω αυτή η παραίσθηση δημιουργήθηκε απ' τον Phillippe G.Schyns και Aude Oliva του πανεπιστημίου της Γλασκόβης.
Αυτό αποδεικνύει ότι ίσως να μη βλέπουμε πραγματικά αυτό που υπάρχει,πάντα!

1/15/2009

Την τύφλα σας την μαύρη.


Πάρα πολύ χρήσιμες οι ειδικές πλάκες πεζοδρομίου οι οποίες σηματοδοτούν και διευκολύνουν την διέλευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Καλά και τα λεφτά που επιχορηγούνται και οι δήμοι για την κατασκευή τέτοιων πεζοδρόμων.
Στην πόλη μας όπως και σε πολλές άλλες τέτοιες πόλεις με περιορισμένα πεζοδρόμια, το χάλι δεν περιγράφεται πολλές φορές. Εδώ ΄πάσχουμε από σωστά πεζοδρόμια για όλους εμάς που έχουμε όλες τις αισθήσεις σωστές (εξαίρεση οι πολύ ερωτευμένοι).
Άπειρα τα παραδείγματα όχι μόνο της πρόχειρης κατασκευής τους των ειδικών αυτών πεζοδρόμων αλλά της τοποθέτησης τους είτε σε λάθος σημείο είτε σε σημεία απροσπέλαστα, έτσι για να πει ο κατασκευαστής ότι έχει τοποθετήσει ειδικούς διαδρόμους αλλά και ο δήμος να λέει ότι τα άτομα με τις ειδικές ανάγκες αποτελούν προτεραιότητα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
Εδώ δεν γελάς, αλλά κλαις.
Αφορμή αυτής της αναρτήσεις αποτέλεσε η καθημερινή μου διέλευση από την πρώην κλινική του Τσιφή. Στο σημείο αυτό, λόγω της εισόδου της πρώην κλινικής-κολαστηρίου και ενός πάρκινγκ δίπλα σε αυτήν, το πεζοδρόμιο παρουσιάζει χρόνια τώρα 2 πολύ επικίνδυνες κατωφέρειες που ρίχνουν κάτω ακόμα και ζογκλέρ τσίρκου. Θα μου πείτε και πως να γίνει η κατασκευή σωστά αφού υψομετρικά είναι πιο κάτω η είσοδος; Έχω να σας πω ότι όλα φτιάχνονται αν θέλεις και δεν βαριέσαι.
Αν προσέξετε πιο προσεκτικά την φωτογραφία θα παρατηρήσετε ότι όχι μόνο το συγκεκριμένο είναι απαράδεκτο για να περπατάς αλλά και οι ειδικές πλάκες κάνουν κάτι σλάλομ που δεν κάνουν ούτε στην Φτερόλακα. Για δείτε και πείτε μου ορέ αδέρφια, αυτός ο ειδικός διάδρομος έπρεπε να κάνει συνεχείς στροφές σε ένα τόσο ευρύχωρο πεζοδρόμιο; Και μην μου πείτε ότι είναι τα φρεάτια γιατί με λίγη προσπάθεια ή αυτά θα είχαν μετακινηθεί ή ο διάδρομος. Ο χώρος είναι υπερβολικός. Μισή πλάκα αριστερά όπως το βλέπουμε να είχε τοποθετηθεί θα ήταν ευθεία ο διάδρομος. Αλλά γιατί να χαλάσει τις πλάκες; Πρόσθετη δουλειά για τον μάστορα. Το κόστος το έχουν γραμμένο όλοι αυτοί. Παραπάνω δουλειά είναι. Και όλο αυτό το σλάλομ με συνεχόμενες απαράδεκτες κλίσεις για πεζοδρόμιο.
Άστο ρε μεγάλε μην το φτιάχνεις όπως να 'ναι αν δεν μπορείς να το φτιάξεις σωστά. Ναι ρε σε σένα λέω μάστορα. Σε σένα λέω προϊστάμενε.
Και κάτι άλλο, για να φύγουμε και από το συγκεκριμένο σημείο.
Γιατί σε αυτός τον δρόμο τέτοια συμπόνια για τους τυφλούς και όχι και σε άλλους κεντρικούς δρόμους; Γιατί όχι και στον κεντρικό πεζόδρομο; Γιατί όχι και στις πηγές; Γιατί όχι και στις πλατείες; Εκεί είναι πιο απαραίτητες αυτές οι ευαισθησίες.
Γιατί να γίνεται σπατάλη χρημάτων για άχρηστα πράγματα και όχι με λίγη μελέτη πρώτα;
Παράδειγμα, πόσοι είναι οι τυφλοί στην Λιβαδειά; Ας πούμε 1 ή 2. Ε! Θα του ήταν πιο χρήσιμο αν είχε έναν τέτοιο διάδρομο στην περιοχή του, με κατεύθυνση σε κάτι χρήσιμο για αυτόν παρά στο κέντρο. Και μην μου πείτε ότι στους κεντρικούς χρειάζεται περισσότερο γιατί μπορώ να σας πω ότι ούτε προς την τράπεζα υπάρχει τέτοιος ούτε προς έναν ναό ούτε προς τις πηγές , ούτε προς τα πάρκα, ούτε προς την Δημαρχία για να πάει να διαμαρτυρηθεί τέλος πάντως ο φουκαράς.
Θα μου πείτε ότι στα καινούρια πεζοδρόμια φτιάχνονται και όχι στα παλιά όπως και ο πεζόδρομος. Στην Γεωργαντά προς Ταμπάχνα καινούργια δεν είναι; Δικαιολογίες.
Στην Ελ. Βενιζέλου πέφτει σε δέντρο, στο περίπτερο έξω από το επιμελητήριο τον μισό διάδρομο τον τρώει η πρόσοψη του περιπτέρου, και άλλα τέτοια γελοία.

Αλήθεια πόσο κοστίζει αυτή η κατασκευή; Με ποίο σχέδιο γίνεται ο σχεδιασμός;

Δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο σημείο, δεν γίνεται μόνο στην Λιβαδειά.
Σε όλη την Ελλάδα το ίδιο χάλι. Ειδικοί διάδρομοι χωρίς σχέδιο χωρίς σωστό προσανατολισμό.

1/14/2009

2 πράγματα μόνο θέλουμε ρε κορίτσια

Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:

1. φίλος
2. σύντροφος
3. εραστής
4. αδελφός
5. πατέρας
6. δάσκαλος
7. εκπαιδευτής
8. μάγειρας
9. μαραγκός
10. υδραυλικός
11. μηχανικός
12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων
13. στιλίστας
14. σεξολόγος
15. γυναικολόγος/μαιευτήρας
16. ψυχολόγος
18. ψυχίατρος
19. θεραπευτής
20. τολμηρός
21. τακτικός
22. καλός πατέρας
23. πολύ καθαρός
24. συμπαθητικός
25. αθλητικός
26. στοργικός
27. προσεκτικός
28. ιππότης
29. έξυπνος
30. οραματιστής
31. δημιουργικός
32. γλυκός
33. δυνατός
34. κατανοητικός
35. ανεκτικός
36. ευσυνείδητος
37. φιλόδοξος
38. ικανός
39. θαρραλέος
40. αποφασιστικός
41. έμπιστος
42. γεμάτος σεβασμό
43. παθιασμένος
44. αβρόφρων
45. πολύ πλούσιος
46. να αγαπάς τις αγορές
47. να μην γκρινιάζεις
48. να μην της είσαι βάρος
49. να μην κοιτάζεις άλλες
Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να
50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος
51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά
να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή.
52. να της αφήνεις το ν χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει.
Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό:
53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου

Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.

Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: "αγάπα την" αλλά δεν είπε "κατανόησέ την ".

Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα ν άνδρα:

1. κάθισέ του.
2. μη του τα πρήζεις

1/13/2009

Ποιό να διαλέξω ρε παιδιά; Δεν μπορώ να αποφασίσω

Ford Mondeo


Opel Insignia


Skoda Superb


Toyota Avensis


WV Passat


Mazda 6


Citroen C5

Αυτόν τον καιρό είμαι σε αναζήτηση ενός πιο ευρύχωρου ταχύπλ... ε! αυτοκινήτου. Δεν χωράμε ρε παιδιά όλη η οικογένεια στο 1000άρι. Όχι μόνο έχουμε πάρει 2 μέτρα οικογενειακός αλλά και καμιά 60ριά κιλά. Από την άλλη επειδή οδηγούμε και στους πιο ασφαλής δρόμους του κόσμου θα πρέπει το νέο αυτοκίνητο να αντέχει σε φιλήματα, των μεθυσμένων, των ναρκομανών, των γερόντων, των ανίκανων γενικά. Έτσι πριν πάω να χτυπήσω τα κουδούνια στα μαγαζιά είπα να δω τα επιμορφωτικά ντοκιμαντέρ που γυρνάνε οι
Τώρα ή στο στούντιο τα γυρίσουν αυτά τα τεστ ή στους ελληνικούς δρόμους το ίδιο είναι. Γιαυτό μάλλον θα μελετήσω πρώτα αυτά τα τεστ και μετά θα αποφασίσω. Τι να τα κάνεις αλώστε τα άλογα; Τι να την κάνεις την επιτάχυνση; Τι να την κάνεις την τιμή; Να μην σας πω που θα τα βάλουμε όλα αυτά όταν τρακάρουμε.

Υπουργίνα Πολιτισμού

Αντώνης Σαμαράς υπουργός πολιτισμού. Αυτό και μόνο δείχνει ότι το υπουργείο αυτό ο Καραμανλής το έχει για τον πούτσο. Καταρχήν έβαλε τον εαυτό του. Αυτό και μόνο αποδεικνύει τα λεγόμενα μου. Εδώ έχει την διακυβέρνηση ολόκληρης χώρας, θα μου πείτε, δεν θα είχε το μεγαλύτερο και αξιότερο υπουργείο του πολιτεύματος μας. Υπουργείο που αντιπροσωπεύει και διαχειρίζεται έναν παγκόσμιο πολιτισμό σαν τον ελληνικό. Υπουργείο που, σπάνια βέβαια, έχουν αναλάβει σπουδαία πρόσωπα. Να μην το αναλύσω παραπάνω. Όλοι τους θυμόμαστε. Η τελευταία από αυτούς είναι η Μελίνα.
Τι τον έβαλες αυτόν ρε Κωστάκη; Προσοχή δεν τον αμφισβητώ τον Σαμαρά. Αλλά ρε άνθρωπε, του καναπέ και της χέστρας, γιατί αν ήθελες να τον βάλεις δεν τον έβαζες σε κανένα άλλο να δουλέψει και λίγο; Τι το πέρασες αυτό το ιερό υπουργείο; Προθάλαμο (Σαμαρά); Αποθήκη (Βουλγαράκης); Περιοδικό μόδας(Σπηλιωτόπουλο); Γραφείο κλητήρα(Τατούλη); Γκαρσονιέρα(Λιάπης)
Γιατί δεν βάζεις και έναν άνθρωπο που κατά την γνώμη μου (και φυσικά κάνω πλάκα) που έχει όλα τα προσόντα;

Γυναίκα sexy για πουτανιά,
αποδεχτή από όλους σας, από τον Σημίτη
τον Κωνσταντίνο

τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού και παραλίγο αρχηγό της επόμενης κυβέρνησης Βενιζέλο

τον πρώην πρόεδρο-γλάστρα της Δημοκρατίας μας

και την μοναδική υπουργό που μάτωνε για τον πολιτισμό και μετά για το υπουργείο Μελίνα Μερκούρη.
Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι πολλές δεκαετίες έκανε διπλωματία και γνωριμίες. Γνωριμίες που θα ζήλευαν πολλοί.
Και τέλος ήταν και καλή παρέα για τον Θείο. (Αχαχα και γαμώ τις ρόμπες ο θείος)


Γιατί δεν έκανες αυτή ρε Κωστάκη; Με τους άλλους θα γίνει κάτι για τον πολιτισμό; Και αυτό γιατί ο πολιτισμός θέλει πάνω απ' όλα μεράκι και όραμα και όχι tsiboukodostes και golden boys.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από το flickrrrrrrrrr.

ΥΓ. Με την τελευταία έχω ρίξει πολύ γέλιο. Δεν ξέρω γιατί. Λες να φταίει η ρόμπα του θείου;

1/12/2009

Ελάτε όλοι στην Λειβαδιά. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!


Τελικά μάλλον έχουν όλοι δίκιο όταν μας λένε ότι εμείς οι Λειβαδίτες είμαστε μόνο για σουβλάκια.

Όσοι από εσάς πατριώτες είχατε επισκεφτεί την υπέροχη Λειβαδιά κρατήστε τη στην μνήμη σας γιατί απλούστατα τώρα δεν είναι πια η ίδια. Όσοι από εσάς θέλουν να έρθουν να μην το κάνουν, γιατί θα χάσετε απλούστατα τον χρόνο σας. Γιατί τώρα η Κρύα στην κυριολεξία είναι μόνο για σουβλάκια. Φρόντισαν βλέπετε κάποιοι να την καταστρέψουν.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

Και όσοι Λειβαδίτες θέλετε να με βρίσετε ότι διώχνω τους τουρίστες, ελάτε να με βρείτε. Θα συνοδεύω όλα τα ΚΑΠΗ που θα έρχονται και θα τα ξεποδαριάζω από το γυμνάσιο ως το σουβλατσίδικο του Τσιφή και του Ρούσαρη στις πηγές. Ελάτε να μου τα πείτε από κοντά.

1/11/2009

Σεβασμό στους πεζούς ρε!



Ακούστε το απίστευτο γεγονός το οποίο συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Και εκεί που νομίζεις ότι θα βρείς το δίκιο σου λόγω κοινής λογικής βρίσκεσαι στο κρατητήριο και κατηγορούμενος.
Ένα μπράβο στον κ. Σωτηρόπουλο, διαχειριστή του elawyer και την εκκεντρική κ. Πιπιλή για την ανάδειξη του θέματος στην εκπομπή της στο ΣΚΑΙ.
Η υπόθεση αφορά όλους μας. Ακούτε Λειβαδίτες;
Ακούστε το απόσπασμα.

1/07/2009

Μπαμπά πως γεννιούνται τα παιδιά; #2

Στα μέσα Νοεμβρίου είχα αναφερθεί στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας για ένταξη της σεξουαλικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε συνεργασία με τον κ. Ασκητή.
Εκεί είχα αναφέρει για κάποιες εικόνες που είχα βρει από αντίστοιχο βιβλίο της Γερμανίας. Ε, λοιπόν τις βρήκα και στις παραθέτω.
Όσο ποιο απλές είναι οι εικόνες, τόσο λεπτομέρεια μεταφέρουν στα παιδιά. Δείτε και μόνοι σας.

1/06/2009

Τώρα, μάλιστα. Θα δούμε προκοπή!

Τώρα, μάλιστα. Θα δούμε προκοπή!

Ο Αργυράκος γραμματέας. Δεν ξέρω αν θα είναι το δεξί χέρι του Τσιφή, αλλά στην φωτογραφία κάθετε εκ δεξιών του.
Άρε μεγαλεία. Ωραία. Τώρα που βγήκες και απέναντι μας ποιο καμαρωτός, για πες μας. Τι έγινε με αυτή τη μαλακία που κάνατε μαζί με τον δήμαρχο στους παιδικούς σταθμούς; Ναι, καλά κατάλαβες. Με τους απλήρωτους νηπιαγωγούς που αφήσατε απλήρωτους.
Κοίτα να δεις Αργυράκο. οι δημότες δεν είναι ούτε συνάδελφοι σου, ούτε γεροντάκια που τους βγάζεις ακτινογραφίες. Αυτοί μπορούν να σε ψηφίζουν για μια ζωή είτε από συναδελφικότητα είτε από ανάγκη. Οι δημότες όμως αυτού του δήμου, θέλουν σοβαρή αντιμετώπιση. Κατάλαβες; Αν όχι, μην εκπλαγείς όταν θα δεχτείς επίθεση. Γιατί απ' όσο ξέρω δεν την αντέχεις και την πολύ πίεση.
Άντε καλή δύναμη στο έργο σου. Περιμένουμε απαντήσεις όμως για την ρουσφετολογική μαλακία που κάνατε με τους απλήρωτους νηπιαγωγούς. Αλήθεια κανείς δεν το πήρε χαμπάρι στο δημοτικό συμβούλιο;

Η φωτό είναι από την Ηλεκτρονική Εφημερίδα.

1/04/2009

Έρχεται η σειρά σου!

Φτύσε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, ρε Εβραιόφιλε Έλληνα.
Έρχεται η σειρά σου.

1/01/2009