11/30/2008

Εγκλημα στην Λιβαδειά

Γαμώ το κινήγι σας παλιομαλάκες κυνηγοί.

Μόλις πριν από λίγες ώρες ένα παιδί, 18 χρόνων, σκότωσε με την καραμπίνα την μητέρα του.

Ο σκατοκέφαλος πατέρας του είχε γεμάτη την καραμπίνα μέσα στο σπίτι. Τι την έχεις γεμάτη την καραμπίνα βρε ΜΑΛΑΚΑ μέσα στο σπίτι; Μήπως περάσει καμιά τσίχλα μέσα στο σαλόνι σου.

ΑΛΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΧΟΜΠΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΚΟΨΤΕ ΤΟ

Είστε επικίνδυνοι πρώτα για την οικογένεια σας και μετά για τους γείτονες. Τα λόγια είναι περιττά. Τι να πεις; Για το σοκ που θα έχει πάθει το παιδί που βλέπει την σκοτωμένη μάνα του; Για τον μαλάκα πατέρα;

Η άτυχη μάνα πυροβολήθηκε εξ επαφής από την καραμπίνα που, λένε ότι καθάριζε, κράταγε ο γιος της. Ήταν στον χώρο της κουζίνας όπου μαγείρευε και την βρήκαν τα σκάγια στο κεφάλι της. Ο γιος κρατούταν σε κατάσταση σοκ στα κρατητήρια της αστυνομίας και ο πατέρας με υψηλή πίεση νοσηλευόταν στον νοσοκομείο Λιβαδειάς νωρίς το απόγευμα.

Και έχω και έναν μαλάκα γείτονα που έχει την καραμπίνα έτοιμη και ρίχνει κάθε φορά που βάζει ο Ολυμπιακός γκολ. Πραγματικά σας λέω, ρίχνει αμέσως με το που πει. Που την έχει ο σκατομαλάκας; Δίπλα στην τηλεόραση;

Η δολοφονία είναι γεγονός. Αν τα πράγματα δεν έγιναν έτσι η ουσία δεν αλλάζει.

ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ

11/27/2008

Vato-pedia ή Wiki-πέδιο

Αντιγραφή από το Wiki-πέδιο. Επισκεφτείτε το. Δεν πρέπει να λείπει από καμία ηλεκτρονική βιβλιοθήκη.

Υπόθεση Βατοπεδίου: το Puzzle

Επειδή όπως όλα δείχνουν άκρη δεν πρόκειται να βγει από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ας παίξουμε ένα ωραίον μπλογκο-παίγνιον!

Τι λέτε να φτιάξουμε μαζί ένα puzzle;

Αρχικά λοιπόν ας συγκεντρώσουμε τα κομματάκια του Puzzle, ξεκινώντας από τα πρόσωπα και μετά με τις καταστάσεις. Τι λέτε πάμε; (Αν ναι, συμπληρώνετε ελεύθερα!)

Εδώ θα αρχίσει σε λίγο να ξετυλίγεται η ιστορία... Εδώ μαζεύουμε όλα τα πρόσωπα και εδώ όλες τις τοποθεσίες, τις ενώσεις, τα σωματεία, τα όργανα και τους οργανισμούς της υπόθεσης. Εδώ το Χρονολόγιο του σκανδάλου...

11/23/2008

Ο θεός δημιούργησε το ΙΚΑ

Από e-mail που μου έστειλε ο anifar. Αλήθεια υπάρχει ακόμα το blog του;

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών,
ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά.

Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies.
Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;»
και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!» και η γυναίκα πρόσθεσε:
«Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγί!».
Και έτσι πήραν και οι δύο από 5κιλά.

Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα.
Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε.
Και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυση της και πήγε από το 38 στο 46.

Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!»
Και ο σατανάς εφηύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετά από αυτή την απόλαυση άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα.
Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!»

Και ο σατανάς συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια,
τυράκια camembert, αστακό σε βούτυρο μυρωδάτο και φιλετάκια κοτόπουλου.
Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια.

Έτσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει μερικά κιλά με την άθληση.
Και ο σατανάς δημιούργησε την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με τα τηλεχειριστήρια,
για να μην κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος.

Έτσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και γεμάτη θρεπτικές ουσίες.
Και ο σατανάς αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια τα οποία τηγάνισε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι.
Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη.

Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν λαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες.
Και ο σατανάς έφερε τα Goodys και το τσίζμπουργκερ των 99 λεπτών.
Και ρώτησε ο σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;»
Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!»
Και είπε ο σατανάς: «Έτσι μπράβο!»
Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα.
Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαϊ πάς της καρδιάς.
Και τότε ο σατανάς είπε "είπαμε να παίζουμε τίμια"
και δημιούργησε το ΙΚΑ...

11/22/2008

Η επιστροφή του προδότη Νο 3



"Δεν θέλω να ανοίγω το παρελθόν. Ξέρω πολύ καλά ότι ένα μεγάλο κομμάτι της Original είναι εναντίον μου. Εγώ έχω πει συγγνώμη σε όλους και ότι τους πίκρανα όταν έφυγα. Είναι δύσκολο να πεις συγγνώμη.

Καθημερινά λέμε συγγνώμη, αλλά η δική μου είναι ειλικρινής και είναι προς όλους. Εγώ ζητώ συγγνώμη σε όλους όσους πίκρανα. Ζητάω όμως συγγνώμη και από την οικογένειά μου για όσα άκουσε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την πολυτέλεια όμως να συζητάμε για αυτό το θέμα. Πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Αν μπορούμε, να βάλουμε όλα αυτά στην άκρη και να στηρίζουμε την ΑΕΚ που αγαπάμε όλοι.
Η ομάδα δεν θέλει φασαρίες. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να φέρουμε την ομάδα εκεί που είναι η θέση της. Θέλω να πιστεύω και πιστεύω ότι οι συνθήκες είναι καλύτερες από πριν. Μπορούν βέβαια να υπάρχουν αντιδράσεις όπως παλιά. Πιστεύω πως ο καθένας φίλαθλος θα σκεφτεί την ομάδα πρώτα από τον εαυτό του. Τα καλά τα θυμόμαστε. Είναι κίνητρο για μας. Πρέπει να ξεχάσουμε τα κακά και να κοιτάξουμε το παρόν και το μέλλον.
Το Κύπελλο αποτελεί οπωσδήποτε στόχο μας φέτος. Δεν μπορώ να υποσχεθώ σε κανέναν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, ούτε μου το ζήτησε κανείς. Ξέρω ότι η ΑΕΚ αξίζει περισσότερα και πιο ψηλή θέση. Η ψυχολογία της ομάδας είναι σε χαμηλό επίπεδο. Η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες, δεν υπάρχει άσχημος παίκτης.
Αυτή τη χρονιά δεν ξέρω, αλλά θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πάει για τον τίτλο. Δεν θέλω για λόγους πίεσης να πω ότι θέλουμε οπωσδήποτε την πρώτη θέση. Δεν θέλω να το υποσχεθώ. Αν χρειάζονται μεταγραφές, θα προσπαθήσουμε να έχουμε τους κατάλληλους να βοηθήσουν να είμαστε πάλι εκεί που θέλουμε και αξίζουμε. Ό,τι χρειαστεί να κάνουμε θα το κάνουμε. Πόσα λεφτά θα χρειαστούν δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να το πούμε. Χρειάζεται χρόνος. Πιστεύω πως θα πετύχω», τόνισε και πρόσθεσε: «Είμαστε σε άσχημη βαθμολογική θέση. Πρέπει να φύγουμε από αυτή τη θέση και θα το προσπαθήσουμε. Δεν θα πούμε ότι θα αφήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλω να υπάρχει τέτοια πίεση στην ομάδα, γιατί θα μας επηρεάσει πολύ. Η ΑΕΚ μπορεί να είναι ψηλά και θα είναι ψηλά.
Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα την υποδοχή, αλλά μου θύμισαν τα παλιά χρόνια και αυτό είναι κάτι που με υποχρεώνει περισσότερο να προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται». Στην ερώτηση αν θα κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, απάντησε γυρνώντας προς το μέρος του αντιπροέδρου: «Θα κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ κύριε Κανελλόπουλε; Αν με κρατήσουν, εγώ δεν πάω πουθενά αλλου.
Με τον Λάκη Νικολάου δεν συζητούσαμε τους τελευταίους μήνες. Έχουμε και οι δύο πολύ δυνατά συναισθήματα για την ΑΕΚ. Έπειτα από 2-3 μέρες που είχα πίεση, άλλαξα γνώμη. Ο Λάκης με πίεσε να σκέφτομαι και πάλι την ΑΕΚ. Έχω πολύ δυνατά αισθήματα για την ΑΕΚ.
Ο Στέλιος (Μανωλάς) έγραψε ιστορία στην ΑΕΚ και την αγαπά πολύ. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα και πιστεύω πως η συνεργασία μας θα είναι σωστή. Πιστεύω πολύ σε αυτόν. Στο παρελθόν είχαμε συγκρούσεις, αλλά και τώρα θα έχουμε συγκρούσεις (γέλια). Μπορεί αυτό να λειτουργήσει σαν παράδειγμα και για τον κόσμο μας. Έχουμε μία δουλειά, στην οποία θέλουμε και οι δύο να πετύχουμε.
Σπίτι μου είναι η Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν έχω μιλήσει καθόλου για το γήπεδο με τη διοίκηση. Σαν παίκτης και σαν προπονητής έζησα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είμαι ο μόνος που θέλω γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που θέλουν το γήπεδο εκεί.
Μιλάω συνέχεια με τον κύριο Μελισσανίδη. Αυτός μου είπε πρώτος να πάω. Δεν υπάρχει μέρα που να μη μιλάω. Είναι φίλος μου και πολλά περισσότερα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που σας περνά από το μυαλό (εμπλοκή στα διοικητικά).
Δεν μπορώ να πω ότι θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό ή θα αλλάξουμε από το πρώτο ματς όλους τους παίκτες. Θα παίζουν αυτοί που είναι οι πιο κατάλληλοι και οι πιο έτοιμοι. Παίζει ρόλο και η τακτική για το ποιος θα παίζει. Η προπόνηση που έγινε την Πέμπτη δεν ήταν για να δω ποιος θα παίξει την Κυριακή και ποιος όχι. Ήταν για να δω εγώ κάποια πράγματα. Έχω εικόνα της ομάδας.
Δεν ξεχωρίζω τους ξένους από τους Έλληνες. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει Έλληνες. Χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Οι Έλληνες έχουν πολλά κίνητρα. Πρέπει όμως να υπάρχει ισορροπία με τους ξένους.
Ρωτήστε τον κ. Νικολαΐδη αν θα με ζητούσε για τεχνικό της ΑΕΚ. Αν με ζητούσε θα ερχόμουν".

Μερικά από αυτά που ξεστόμισε ένας πρώην προδότης. Το αν θα τον αγαπήσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ο καιρός θα δείξει. Παρόλα όμως τα συγνώμη του δεν νομίζω ότι θα ξεχάσουν την μεγάλη πουστιά που της έκανε όταν μάλιστα η ομάδα ήταν στην κορυφή και θα μπορούσε να μην είχε την κατρακύλα που ακολούθησε. Αφήστε να λένε τα παπαγαλάκια των εφημερίδων. Δεν ξεχνιέται η πουστιά. Το έχει στο αίμα του βρε αδερφέ. Θα το ξανακάνει.

Ένα καλό βιογραφικό για των ακατανόμαστο και αόρατο Μπάγεβιτς το διάβασα εδώ.

11/21/2008

LIFE

Ελληνοθρόδοξοι γερμανοτσολιάδες σε παράταξη μέσα από το φωτογραφικό υλικό του περιοδικού LIFE το οποίο αποφάσισε να μας προσφέρει το πλούσιο φωτογραφικό του υλικό (και ένα κομμάτι του αδημοσίευτο) μέσα από το Google.

11/17/2008

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ vs ANIKANOI

Φωτογραφία από την επέτειο του πολυτεχνείου στις 17-11-1975. Δύο χρόνια μόλις από τα δραματικά αυτά γεγονότα.
Tην σημαία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κρατούν ο Πρόεδρος τηςΕΦΕΕ, Στ. Τζουμάκας, (ΠΑΣΟΚ) ο Αντιπρόεδρος Γ. Σταματάκης, (ΚΚΕ), οΓεν. Γραμματέας Χρ. Λαζαρίδης, (ΚΚΕ εσ.) και ο Πρόεδρος της τότε ΕΣΕΕ.
Στην πίσω σειρά, το Συντονιστικό των Νεολαιίστικων Οργανώσεων με τους(από αριστερά προς τα δεξιά) : Κ. Σκανδαλίδη, Χρ. Λάζο, Αλ. Αλαβάνο, Κ.Λαλιώτη, Χρ. Παπουτσή, (στη δεύτερη σειρά), Ν. Γεωργίου, Δ. Πατριρακέα.Κ. Αμούντζια, Ν. Αναγνωστόπουλου και πολλούς άλλους που ακόμα και σήμερα κρατούν την "κουρελιασμένη" πλέον σημαία της χώρας μας. Αυτοί την πήραν και την κουβάλαγαν αλλά πήραν και σήκωσαν και την πολιτική τύχη της μετέπειτα Ελλάδας. Το αποτέλεσμα; Το βλέπουμε και το ζούμε σήμερα. Παρακμή χωρίς καμία ελπίδα σωτηρίας από αυτή.
Κύριοι του ΠΑΣΟΚ και κύριοι της προοδευτικής αριστεράς φτάνει ποια. Οι ίδιες φάτσες ακόμα και μετά από 35 χρόνια. Και αφού πέρασαν και κυβέρνησαν με τα γνωστά αποτελέσματα, πήγαν και σήμερα να παίξουν την παράσταση τους.
Πως τολμάτε; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Είστε υπεύθυνοι για τα σημερινά χάλια της Ελλάδος. Παραδώσατε έναν βόθρο στην νέα διακυβέρνηση της ΝΔ και αυτή αντί να πράξει όπως έταζε σχέδιο σωτηρίας μας βουλιάζει ακόμα περισσότερο. Ήταν βλέπετε οι καλύτεροι μαθητές σας και αυτοί.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

Σαν σήμερα πριν 35 χρόνια







Παρόλα όμως αυτά η παραπληροφόρηση για δήθεν νεκρούς φοιτητές μέσα στο πολυτεχνείο εξακολουθεί να γίνεται.

Και για όσους δεν γνωρίζετε, υπήρχαν πολλά ρουφιανάκια τριγύρω., που μετά την πτώση της χούντας την έκαναν μακρυά από την Ελλάδα. Πάρα πολλοί από αυτούς είναι ακόμα και τώρα πρωτοκλασάτα πρόσωπα στην κοινωνική, πολιτική, θρησκευτική, και mediaκή ζωή μας.
Αλήθεια ποιαν εποχή "δόθηκαν οι εγγυήσεις που προσωπικά ήθελε" ο Χαφιές Μαστωράκης και γύρισε στην χώρα μας; Quiz για όλους σας.
Φυσικά δεν ήταν μόνο αυτός. Χιλιάδες άλλοι που έχουν αποθρασυνθεί σήμερα και κάνουν τα ίδια. Ή μήπως δεν σταμάτησαν ποτέ;



Και η ιστορία όπως διηγήτε σήμερα, όπως τον βολεύει, ένας εκπρόσωπος του ελληνικού λαού στην βουλή. Τα σχόλια δικά σας.

11/14/2008

Η Ινδία στο φεγγάρι

Ποιος είπε ότι η Ινδία δεν είναι ανερχόμενη παγκόσμια δύναμη; Στις 5:04 σήμερα έθεσε για πρώτη φορά και αυτή δορυφόρο σε τροχιά γύρω από την σελήνη. Τυχαίο; Όχι. Απλώς έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Ινδία δεν είναι τυχαία μια από τις τυχαίως αναπτυσσόμενες χώρες. Μην ξεχνάμε ότι έχει και μια πρωτιά που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί. Είναι πρώτη χώρα στο software! Ναι μπορεί να μην έχει δικά της προγράμματα, αλλά πίσω από τα κορυφαία λογισμικά βρίσκονται Ινδοί προγραμματιστές.

Παρακολουθήστε βίντεο από το καινούριο επίτευγμα τους.

11/13/2008

Δεν μας χέζεις και συ ρε Βερύκιε...

... που θα μας πεις και εσύ για τους bloggers. Δεν ανήκουμε σε καμία ομάδα με bloggers. Είμαστε ο καθένας μόνος του. Εκπροσωπούμε τον εαυτό μας και ότι γουστάρουμε θα λέμε. Και ειδικά για κάποιους γελοίους δημοσιογράφους χαφιέδες σαν και εσένα. Δεν μαζεύεις λέω εγώ καλύτερα την σκατόφατσα σου από την τηλεόραση;
Η πραγματικότητα και το σωστό δεν είσαστε εσείς και δεν λέτε ακόμα να το καταλάβετε. Έχετε άποψη και σχολιάζεται τα πάντα. Από την ματωμένη σερβιέτα της κ. Λουκά μέχρι και την οικονομική κατάσταση των Ηνωμένων Πολιτειών. Ανοιχτές εγκυκλοπαίδειες είσαστε ρε πούστη μου; Όταν θα σας ξεράσει το ίδιο το σύστημα που σας εκτρέφει θα κλαίτε σαν παρθένες.


Επείγον! Προωθήστε το

Την καταστροφή του αρχειακού υλικού από το1914 έως το 1996, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η υπόθεσηΛαμπράκη και η δολοφονία Πολκ, αποφάσισε λόγω έλλειψης χώρου η επιτροπή του Εφετείου

Στην... πυρά παραδίδεται από το Εφετείο Θεσσαλονίκης σχεδόν το σύνολοτου αρχείου του από το 1914 έως το 1996, που αποτελεί ένα σημαντικότμήμα της ιστορίας της πόλης.


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


Προωθήστε το όσο μπορείτε. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να καταστρέφει ιστορικά ντοκουμέντα, τα οποία θα φανούν χρήσιμα στον ιστορικό του παρόντος και του μέλλοντος.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ στο ethnos.gr.

11/12/2008

Μπαμπά πως γεννιούνται τα παιδιά;


Μπαμπά πως γεννιούνται τα παιδιά; Μπαμπά τι είναι gay; Μπαμπά τι είναι σεξ;

Μην μου πείτε ότι δεν σας έχουν ρωτήσει στην ηλικία των 4-6 χρονών; Το θέμα δεν είναι αν είναι σωστό να ρωτάνε τα παιδιά "τέτοια πράγματα" αλλά τι απάντηση δίνουμε εμείς οι γονείς.
Επιτέλους τα πράγματα είναι ευχάριστα και από του χρόνου θα γίνεται μάθημα στο δημοτικό γύρω από την σεξουαλική δραστηριότητα του ανθρώπου. Και επιτέλους τα παιδιά θα μάθουν ότι δεν είναι κάτι απαγορευμένο να συζητάς τέτοια πράγματα όπως προστάζει η ορθόδοξη εκκλησία μας αλλά κάτι φυσιολογικό και μια ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού.
Με άλλα λόγια δεν λείπει η σωστή πληροφόρηση πάνω στο θέμα αλλά γενικός η πληροφόρηση. Τα παιδιά, όπως άλλωστε και εμείς κάποτε, τα μαθαίναμε από ποιο προχωρημένα παιδιά που και αυτά τα μάθαιναν από άλλα ποιο προχωρημένα. Και επειδή δεν ήταν σε σωστή βάση διατυπωμένα η φαντασία μας οργίαζε. Παρόλο που κάτι ξέραμε στην ουσία δεν γνωρίζαμε τίποτα.
Από μεριά μου έχω να πω ένα μπράβο στο υπουργείο Παιδείας για την κίνηση αυτή. Ακούτε Ιερείς; Δεν είναι αμαρτία να γνωρίζει κανείς το σώμα του και να μάθει να το ελέγχει. Άλλωστε οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί και αν ακόμα σας άκουγε ο σύγχρονος Έλληνας ότι το σώμα μας είναι αμαρτωλό όταν καυλώνει τότε θα είμαστε όλοι μοναχοί. ΤΕΛΟΣ ο σκοταδισμός.

Πάρτε ένα δείγμα από τα βιβλία που θα διδάσκονται από του χρόνου τα παιδιά του δημοτικού. Βιβλία που έχει επιμεληθεί ο κ. Ασκητής.

«Όταν ένας άντρας και μια γυναίκα αγαπιούνται πολύ και θέλουν να κάνουν ένα παιδί, σμίγουν, ενώνονται και το σπερματοζωάριο από τους όρχεις του μπαμπά συναντάει το ωάριο από τις ωοθήκες της μαμάς.

Από τη συνάντηση αυτή θα σχηματιστεί το έμβρυο, όπως ονομάζεται το μωράκι που μεγαλώνει στη μήτρα της μαμάς.

Το έμβρυο φωλιάζει στη μήτρα της μαμάς και για 9 μήνες παίρνει τροφή από τη μαμά.

Στους τρεις πρώτους μήνες άρχισε η καρδούλα σας να χτυπάει...

Όταν πέρασαν οι εννιά μήνες, είχατε μεγαλώσει αρκετά, ώστε να μπορείτε να ζήσετε μόνοι σας. Πήγαμε λοιπόν στο μαιευτήριο, όπου με τη βοήθεια του γιατρού γεννηθήκατε...»

Πριν από 2 χρόνια περίπου είχα βρει κάποιες φωτογραφίες από αντίστοιχο βιβλίο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Γερμανίας. Τώρα έρχεται και στην Ελλάδα. Με απλές αλλά άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες μαθαίνουν τα παιδιά την σεξουαλικότητα του ανθρώπου.

Μπαμπά ξέρω πως γίνονται τα παιδιά;

Προσοχή μην κοκκινίσετε με αυτά που θα σας πουν!

Για το θέμα έγραψαν στο ΕΘΝΟΣ εδώ.

11/10/2008

Die Young



Goto the wind, though the wind wont help you fly at all
Your backs to the wall
Then chase the sun, and it tears away and it breaks you as you run,
You run, you run!

[chorus]
So live for today
Tomorrow never comes
Die young

Behind the smile, theres danger and a promise to be told:
You never knew.
Lifes fantasy - to be locked away and still to think youre free
Youre free, were free!

[chorus]
So live for today
Tomorrow never comes
Die young

Die young, die young
Cant you see the writing on the wall?
Die young, gonna die young
Someone stopped the pain

Goto the wind, though the wind wont help you fly at all
Your backs to the wall
Then chase the sun, and it tears away and it breaks you as you run,
You run, you run!

So live for today
Tomorrow never comes

Die young, young!
Die young, die young!
Die young, die young, young!
Die young, die young, die young, die young, die young!!


Οργασμός 4:09

Να μην καταργηθεί το μάθημα των θρησκευτικών

Να μην καταργηθεί το μάθημα των θρησκευτικών. Και να προσληφθεί αμέσως και εκτός ΑΣΕΠ η κυρία Αγγελική Δημητρίου. Για να μην πω ότι πρέπει να διατελέσει και υφυπουργός Θρησκευμάτων.
Κοιτάξτε και εσείς με τι στόμφο και πόσο ωραία τα λέει. Μακάρι τα παιδιά μου να τύχουν μιας τέτοιας καθηγήτριας.


11/09/2008

Βλέποντας το Ντέρμπι

Σας το λέω από τώρα. Το έγραψα και στο twitter. Το βλέπω από την TV αλλά το ακούω από την ΕΡΑ sport. Ε! δεν μπορώ να ακούω τα σάλια των πληρωμένων καραγκιόζηδων της ΝΕΤ.

5' 36" : Δεν τον βλέπω καλά τον Βύντρα. Πολύ ασταθής για μια ακόμα φορά. Ο Ντιόγο του φεύγει για πλάκα.

11' 10" :Καλά αυτός ο Δαλούκας μην δει κάποιον να ακουμπήσει παίχτη του Ολυμπιακού σφυρίζει. Και να έλεγα δεν είναι κοντά στην φάση. Μπροστά είναι. Δεν μας τα λέει καλά.

14' 37": Πολύ καλή φάση για τον Παναθηναϊκό.


20'10'' :Πέναλτι στον Μάντζιο. Φυσικά δεν δόθηκε. Ο Δαλούκας έχει δώσει ήδη δείγματα...

21:50 :μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό.


29'10': για άλλη μια φορά ανύπαρκτο φάουλ κατά του ΠΑΟ.


37': Η πρώτη αλλαγή του αγώνα και η πρώτη του Ολυμπιακού. Μπαίνει ο Γκαλίτσιος.

37' 47': Θέατρο Καραγκούνη. Πριν πάει για μπάλα πρέπει να έκανε σεμινάρια ηθοποιίας.

43': Πρώτη κίτρινη στον Γκαλέτι. Σκληρό φάουλ στον Σπυρόπουλο. Κίτρινη και ο Βύντρα.

Σφυρίζει το τέλος του ημιχρόνου. Μέτριο γενικά το παιχνίδι. Ο Δαλούκας πολύ μέτριος. Δείγματα έδειξε και στην Λιβαδειά με το Πανσερραικό. Κοινώς γαμάει την μπάλα. Όλο σφυρίγματα και όλα πολύ τραβηγμένα.

Τα στατιστικά του Α' Ημιχρόνου.46' : Ξεκίνησε και με φάση για τον Παναθηναικό. Έλα πάμε γερά...

48' 27": Κι άλλη φάση με το Σίλβα για τον ΠΑΟ

49': Κίτρινη και στο Σίλβα

52' : Τοροσίδης κίτρινη για χέρι και διαμαρτυρία.

56': Έξω Καραγκούνης, μέσα Σαλπιγγίδης. Χμ. Δεν μου φαίνεται σωστή αλλαγή.

60' Κίτρινη στον ανάπηρο Λέτο που πέφτει μόνος του και διαμαρτύρετε.

62' Μεγάλη φάση με τον Μάντζιο. Τους έκανε κουτούς.



63': κάρτα στο Σιμάο. Τι είναι οι κάρτες βρε Δαλούκα;

64': Κάρτα και ο Αβραάμ.

70': Τσαρούχι από τον Τζιώλη. Βγήκε έξω από το γήπεδο.



72': Διακοπή του αγώνα από πυρκαγιά στην τάφρο.

Μετά από 5 λεπτά περίπου ξεκινάει πάλι το παιχνίδι.

80': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Έξω Λέτο μέσα ο Τζώρτζεβιτς

82': Και άλλη αλλαγή . Η αδερφή ο Κοβάσεβιτς μπαίνει στον αγώνα.

87': Αλλαγή. Έξω ο καλός Γκάμπριελ. Μέσα ο νεαρός Ρουκάβινα.

89' Ντιόγο (κανονικά κόκκινη) και Γκαλίνοβιτς κίτρινη.

6' λεπτά οι καθυστερήσεις.

94' : Κάρτα και ο Νικοπολίδης. Πόσες ρε παιδιά θα δείξει ακόμα; Και γαμώ τους διαιτητές. Και επειδή ήρθε το σκορ 0-0 θα τον βγάλουν και καλό. Μπράβο! Να χαίρεστε την διαιτησία σας.

97': Έληξε

Χ το παιχνίδι τελικά. Ένα μέτριο και άνευρο. Επίθεση 0 και από τις δύο ομάδες.

Η κάρτα του αγώνα


Άντε και γαμήσου ρε γείτονα.

Δεν σας έχω πει. Ο γείτονας μου είναι ένας μαλάκας που κάθε φορά που βάζει γκολ ο Ολυμπιακός ή τρώει ο Παναθηναϊκός, ανεξαρτήτου αγώνα, βγαίνει με την καραμπίνα έξω και ρίχνει. Μέσα στην πόλη. Μιλάμε για μεγάλο μαλάκα.

11/08/2008

Αιώνιοι αντίπαλοι παντού

Το ντέρμπι της Κυριακής πιστό στο ραντεβού του και φέτος θα γίνει την Κυριακή. Όλοι ετοιμάζονται. Αγωνιστικά, οπαδικά και όπως θέλει ο καθένας.
Για να θυμηθούμε λίγο τα προηγούμενα χρόνια:

11/05/2008

Εάλω;


Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η Αμερικανική αυτοκρατορία βρίσκετε στην έσχατη παρακμή της, και βλέποντας σήμερα όλη η υφήλιος να γιορτάζει την ενθρόνιση του σωτήρα της, αυτομάτως μου ήρθε στο μυαλό μιαν άλλη εποχή.
Μια άλλη εποχή παρακμής και την ελπίδα των υπηκόων της (ανάμεσα σε αυτούς βάζω και εμάς) για να σωθούν τα περασμένα μεγαλεία τους. Και τότε ενώ όλη η Ρωμαϊκή (Βυζαντινή) Αυτοκρατορία ψυχορραγούσε έθεταν τις τελευταίες ελπίδες στον Παλαιολόγο να τους κάνει πάλι μεγάλους και τρανούς. Και στην εκλογή του γιορτές, πανηγύρια, κλάματα. Όπως και στην νίκη του Ομπάμα ο πνευματικός του Πατέρας του Τζάκσον (φωτό). Κατά βάθος όμως ελπίδα δεν υπάρχει και το ξέρουν καλά. Γιαυτό και τόσο διαφήμιση των εκλογών τους. Μα μέχρι και στην Ελλάδα μας έπρηξαν τα αρχίδια με την Χίλαρι και τον Ομπάμα, το ξεχάσατε. Πληρωμένα $. Από τα τελευταία. Πληρωμένη και η συμμετοχή των μεροκαματιάρηδων και άλλα τέτοια επικοινωνιακά κόλπα των γιάπις για να δείξουν ότι όλα πάνε καλά. Και ο Χίτλερ πανηγύριζε πριν αυτοκτονήσει και ο Σαντάμ έκανε παρελάσεις με τον χάρτινο στρατό του. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα.

Να δούμε όμως ποιός θα είναι αυτός που θα βροντοφωνάξει την μαγική λέξη Εάλω;

11/04/2008

Princess of the dawn



Theres rain on the mountain
A white frost on the moors
Its an epoch of eternity
Waters touch the holy shore

Its a land of mystery
The world of unseen eyes
You can feel the shadow of a princess
She waits for you inside

The guardians of God play the pawns
Beg for mercy - hail the queen
Princess of the dawn

In the war of the dragons
Young blood ran its course
They fell to his blade
The knight iron horse

A forgotten priest
Disappearing in the haze
A chamber of vestal virgins
Twilight is her slave

The wizard of oz moved the pawns
Life for satan - dust to dust
Princess of the dawn

On the day of the testament
The seventh moon was raging fire
Heaven cried for the sacrifice
The midnight sun was rising higher

The beauty and the beast
Lies in her royal crypt
Her kiss is bitter sweet
Death upon her lips

The holy grail held the pawns
Kings and bishops bow to grace
Princess of the dawn

The guardians of God play the pawns
Beg for mercy - hail the queen
Princess of the dawn

A new day dawns for heaven and earth
A first sunbeam is killing the night
Once upon a time for ever more
The gloom with the spirit of that lady in white

Princess - princess - princess of the dawn
Princess - princess - princess of the dawn
Princess - princess - princess of the dawn
Princess - princess - princess of the dawn


Οργασμός 7'30''

11/02/2008

Το ΕΣΡ βλέπει τηλεόραση;


Η στιγμή της αλήθειας

Μην χάσετε το επόμενο επεισόδιο:

-Βλέπετε ερωτικά την αδελφή σας καμιά φορά;

-Ναι τη βλέπω, αν δεν ήταν αδελφή μου θα έκανα έρωτα μαζί της….



Όλα θυσιάζονται στο βωμό του χρήματος.

Η αξιοπρέπεια

Η ψυχική ισορροπία

Η οικογενειακή γαλήνη


ΕΣΡ έχω αρχίσει να σας βλέπω ερωτικά τελευταία...